Han flyttet Italia til Røvær for å fri til henne

Daniel Jensen (25) fikk hjelp av hele øysamfunnet på Røvær da han forvandlet den lille øya til en romantisk italiensk piazza for å få sitt ja fra sin utkårede, Gerda Marie Nedrebø (25). Resultatet ble et av Norgeshistoriens vakreste frierier. Nå blir frieriet Youtube-film for Jordan Maleverktøy.

Se frieriet her.

Gerda er født og oppvokst på Røvær, men da hun gikk av fergen en sen maikveld, var ikke hjemstedet til å kjenne igjen. I løpet av 24 timer var det forvandlet fra en grusplass til en romantisk italiensk piazza. Her blir Gerda møtt av en allé av lys, hennes gamle musikklærer som synger ”O’sole mio” akkompagnert av et kor med venner og familie. Tårene spretter frem i øyekroken til Gerda, før Daniel dukker opp, går ned på kne og får et rungende ja fra sin kjære, mens fyrverkeriet skyter til himmels og Gerda kaster seg om halsen hans.

– Det var litt av et sjokk. Da jeg gikk i land og så alle lysene skjønte jeg at det var noe som skulle skje, men det var umulig å forestille seg hva det var. Jeg trodde ikke Daniel skulle komme hjem fra Brasil før om noen dager, så det var en helt fantastisk overraskelse – og han er helt fantastisk! Nå er jeg så utrolig lykkelig, sier Gerda Marie Nedrebø.

Bygde Italia på dugnad

Røvær er en liten idyllisk øy i Haugesund kommune uten fastlandsforbindelse med bare 110 innbyggere og en bil. I anledning frieriet stilte hele øya opp på dugnad, og både store og små hjalp til med å male den italienske piazzaen. Til tross for regn og storm, klarte de å skape de romantiske omgivelsene Daniel drømte om. I mellomtiden var Gerda sendt på hyttetur – uten å vite noe om hva som var i ferd med å skje.

– Italia er det mest romantiske stedet jeg kan tenke meg, og da jeg fikk muligheten til å overraske Gerda med et frieri helt utenom det vanlige var det helt fantastisk å kunne bygge en italiensk piazza på Røvær sammen med de hun er mest glad i – bare noen meter nedenfor barndomshjemmet hennes, sier Daniel Jensen.

Blir Youtube-film

Mirakelet på Røvær er et resultat av at Jordan maleverktøy ville vise hvordan produktene deres kan brukes til å skape mye fint.

– Jordans maleverktøy blir ofte litt glemt, men de kan brukes til å skape veldig mye fint. Vi hadde lyst til å demonstrere hvordan verktøyene våre kan brukes til å skape en stemning helt utenom det vanlige. Derfor hjalp vi Daniel med å bygge en italiensk piazza, slik at han fikk en unik ramme for sitt fantastiske frieri. For som vi sier i Jordan, med riktig verktøy kan du skape mirakler, og det er har vi gjort her på Røvær, sier Heidi Amundsen, produktsjef i Jordan Maleverktøy. Nå blir frieriet en Youtube-film som forhåpentligvis blir sett av mennesker over hele verden.

– Det har virkelig vært helt fantastisk, og jeg hadde gjort det igjen uten å blunke. Jeg er så takknemlig over all hjelpen jeg har fått. Det kommer jeg aldri til å glemme, sier Daniel Jensen. 

For ytterligere informasjon vennligst kontakt
Heidi Amundsen, produktsjef i Jordan Maleverktøy, tlf. +47 958 37 288 eller e-post heidi.amundsen@orkla.no
 

Kontaktskjema

send