Et prosjekt med mange sider

Tre esker i forskjellige størrelser, godt verktøy og maling – mer en det trenger du ikke til Julias prosjekt. Hvilke farger og hvordan du stabler eskene velger du selv etter smak og behag, men for å gjøre jobben enklere for deg selv, er det greit å ha en plan.
Julia valgte å bruke en blanding av sterke farger og hvitt, men noen av sidene valgte hun å beholde umalte. Sluttresultatet var en fin lagringsløsning som enkelt kan stables om og endre når du vil ha en ny følelse i rommet.

Forarbeidet har mye å si for sluttresultatet. Julia begynner derfor med å slipe i treets retting med en slipekloss, slik at malingen fester seg godt til overflaten.

Det er viktig å fjerne alt slipestøvet før malingen påføres. Julia bruker en grov mikrofiberklut som effektivt samler støvet, men som fungerer like bra til å fjerne smuss og andre flekker.

På undersiden av eskene slår Julia forsiktig inn en spiker inn i hvert hjørne. Da kan eskene stå på spikrene og det blir enklere å male nederst.

Noen av eskene skal males på både innsiden og utsiden, noen skal ha umalte innsider og noen skal kun males i bunnen. Julia deler opp de ulike overflatene, med Tesa Precision Indoor maskeringsteip som gir skarpe kanter.

Først grunner Julia overflatene som senere skal males. En Ultimate minirull brukes til utsidene og Perfect flat pensel til innsidene og bunnen. Når grunningen har tørket påfører hun to strøk med maling.

Tips!

Med Ultimate minirull går jobben raskere, og du for også en særdeles glatt og fin overflate.

For bedre presisjon og for å komme godt inn i hjørnene brukes Ultimate skrå presisjonspensel til innsidene og bunnen.

Etter det siste laget med maling tas tapen av og eskene er klare for å tørke en siste gang.

Finn din butikk

Søk i ditt distrikt for å finne din nærmeste butikk. Vær klar over at noen butikker ikke tilbyr hele vårt sortiment.