Fargeglade krakker

Målet med prosjektet var at de skulle få bli et fint innslag til resten av husets innredning. Setene og bena ble derfor malt i forskjellige farger og mønstre. Til hjelp tok Julia en god pensel, maskeringstape, pussekloss og en mikrofiberklut. En enkel trekrakk har sin sjarm, men det kan være oppkvikkende med litt forandring. På kort tid fikk Julia gitt sine krakker ett skikkelig løft med farger og iøynefallende mønster.

Julia starter med å slipe både sete og ben med en slipekloss. Støvet som legger seg på treoverflaten tørker hun bort med en mikrofiberklut.

Med en enkel skisse som utgangspunkt, deler Julia opp bena i forskjellige flater ved hjelp av maskeringsteip. Noen av krakkene får et kryssmønster tvers over setet.

For å få til best mulig markeringer bruker Julia ulike bredder av Tesa Precision Indoor – 38 mm til setene og bena, og 19 mm til de smale kantene på setet.

Med tapen Tesa Precision får du ekstra skarpe kanter ved maling og kan sitte på i opp til 5 måneder uten å etterlate limrester. Passer til alle typer maling og finnes i tre varianter – den gule til bruk innendørs, den blå til bruk utendørs og den rosa til sensitive underlag – som for eksempel tapet.

Etter grunning med Ultimate pensel oval får krakkene tørke.

Så maler Julia to lag maling med Ultimate skrå presisjonspensel. Tapen tar hun av rett etter at siste strøk er lagt på.

Finn din butikk

Søk i ditt distrikt for å finne din nærmeste butikk. Vær klar over at noen butikker ikke tilbyr hele vårt sortiment.