Nå blir vi personlige

2016 er året for personlig interiør. Det merkes selvfølgelig på veggene våre, hvor teppene flyttes opp fra gulvet.

Hvis tavleveggen var den store trenden i 2015, går vi nå videre og utvikler mer tradisjonelle oppsetninger med rammer på veggene og mer personlige detaljer. Fokuset blir da ofte trukket mot et av de mest populære og viktigste møblene i huset, teppet.

Vi beveger oss fra ensfargede og lyse tepper som smelter inn, til tekstiler som dominerer og setter tonen i rommet. De skal gjerne være håndlaget, med mønstre, og ha farger. Finner du vintagetepper sparer du også miljøet, og det er jo et ekstra pluss. Et teppe på veggen kan brukes som sengetavle, lydisolering, som en vakker veggtavle, eller for å gjøre rommet varmere og hyggeligere.

Trendutsiktene er laget i samarbeid med interiørdesigner Johanna Pilfalk, som brukes flittig av mange av Sveriges største interiørmagasiner. 

Få mer inspirasjon her

De heteste trendene for 2016

Eklektisk innredning, stilen hvor du blander ulike stiler til din egen unike stil, kom for alvor for noen år siden. Kommer den til å holde seg populær også i 2016?. Les mer.

Male krukker – steg for steg.

Klassiske terrakottakrukker trenger ikke være bare klassiske. Her får de i stedeten egen stil med maling og egenkomponerte mønster. Den personlige ”touchen” forsterkes med malte blomsterpinner. Se filmen.

Finn din butikk

Søk i ditt distrikt for å finne din nærmeste butikk. Vær klar over at noen butikker ikke tilbyr hele vårt sortiment.