Verktøyet som gjør det enklere å beise terrassen

Enklere enn noensinne.

Alle som har en terrasse ønsker at den skal være strøken og fin til sommeren. Men hvordan lykkes man best med jobben? Hva må man gjøre for å få det beste resultatet som holder lenge? Jordan lanserte i 2020 et nytt verktøy som gjør jobben med å beise terrassen enklere enn noen gang.

EasyPad – vårt beste verktøy til beis og olje

Å beise terrassen er ingen vanskelig oppgave. I hvert fall ikke når man bruker det riktige verktøyet.

Jordan har lansert en ny innovasjon for terrassen. Produktet heter EasyPad og er et 2-i-1-produkt. Her medfølger både et slipebrett og en påføringspad for selve beisen/oljen.

Vi vet at mange forbrukere ikke sliper terrassen før de skal beise, og nettopp det skal vi sørge for at forbrukeren får øynene opp for fremover. Da blir underlaget jevnt og fint, som gjør det mer behagelig å gå på, men som også er viktig for et pent og varig resultat.

Med EasyPad sikrer du et tynt og jevnt lag med beis/olje uten å danne film. Slik sikrer man at overflaten ikke flasser eller blir skjoldete. Det er enkelt å komme til i hjørner og inntil husvegger, og påføringspaden dekker to terrassebord av gangen.

EasyPad passer med forlengerskaft som sparer deg for krefter og gir den beste arbeidsstillingen. Du jobber rett og slett enkelt og raskt!

Når terrassen er ren, pen og helt tørr, kan du gå i gang med å beise terrassen. Les mer om blogger Lene Elisabeths opplevelse med EasyPad her.

Testet og anbefalt for nordiske forhold

EasyPad er utviklet for nordiske forhold, og testet i samarbeid med malingsleverandørene Jotun og Scanox. Det var viktig for oss å ha dem med på laget vårt tidlig i testperioden, nettopp fordi det er helt essensielt at beisen/oljen fungerer optimalt med påføringsverktøyet. Det er en trygghet for oss i Jordan å ha disse aktørene med oss på laget. Da er vi enda tryggere på at forbrukeren vil lykkes med å beise terrassen.

Her kan du lese mer om testingen og resultatene fra disse.

Terrasseguide: Alt du trenger å vite

Låsemekanismen gjør det enkelt å skifte ut slipebrettet med påføringspaden. Slik bruker du EasyPad:

  1. Fest slipepapir til slipebrettet og puss terrassen godt.

Tips! Her er det lurt å kjøpe slipepapir med borrelås. Da slipper du å bruke mye tid på å feste papiret,  og unngår samtidig at det løsner/revner under pussejobben.

  1. Løsne skruene på slipebrettet.
  1. Fest påføringspaden til verktøyet.

Tips! Når du er ferdig med slipejobben bør du fjerne alt slipestøv. Så kan du gå i gang med beisejobben. Da bytter du enkelt over til pad’en slik som vist under.

Strøken terrasse på 1-2-3

Den enkle oppskriften for å få en strøken og varig, fin terrasse, er å følge de tre stegene 1) vask, 2) slip og 3) påførVi forklarer deg hvor enkelt det kan gjøres.

Når været er fint, terrassen helt tørr, og du har handlet inn beis og EasyPad – da kan du gjerne bruke vår enkle steg for steg-tjeneste som viser terrasse-jobben fra A til Å. Vi hjelper deg hele veien! 

Relaterte artikler