Nå lengre med forlengerskaft

Malermester Åsa i Jordan maler ikke uten forlengerskaft. 

Forlengerskaftet i karbon har hun alltid med seg, og det er spesielt en nødvendighet når man skal male vegg og tak. «Jeg pleier å si at det er en forlengelse av armen min», smiler Åsa mens hun demonstrerer hvor langt hun når opp på veggen med malerullen festet til skaftet. «Malejobben går fortere og blir mer kontrollert», konstaterer Åsa.

Forlengerskaftet sikrer at du kan male i lange drag fra topp til bunn, og at du blir ferdig med hele vegglengden før malingen tørker. Da unngår du skjolder, og du oppnår en strøken vegg

Det er et “must” å bruke forlengerskaft når du maler veggen.

Mye kan forlenges

I Jordans sortiment kan veldig mange produkter forlenges. Malerullbøyler, fasadepensler, terrassepensler, EasyPad, skraper, slipebrett, vaskekost og nal til vindusvask, for å nevne noe. “Jeg jobber stort sett alltid med forlengerskaft hvis jeg kan”, sier Åsa. “Da har jeg full kontroll, jobber raskere, og resultatet blir bedre”, legger hun til.  

Terrasseverktøyet EasyPad festes enkelt på et forlengerskaft. Da jobber du smart og effektivt.

Jobb riktigere og spar krefter

Forlengerskaftet gjør at du slipper å arbeide i ubekvemme posisjoner på kne eller med armene hevet høyt over hodet. Du får rett og slett en mer behagelig arbeidsstilling, noe som skåner både armer, skuldre og rygg for skadelig belastning. “Når jeg ser folk male huset sitt uten forlengerskaft, så får jeg så lyst til å rope over hekken at de kan få låne mitt”, ler Åsa engasjert. “De skulle bare visst hvor stor forskjell det er, og hvor mye krefter du sparer”, legger hun til.

Både utendørs malerull og fasadepensler kan forlengers. Jordans anbefaling er å rulle ut malingen og etterstryke med pensel. Da jobber du dobbelt så raskt! 

Fasadepenslene i Jordans sortiment kan festes på forlengerskaft.

Langt, lengre, lengst

Forlengerskaftene i sortimentet kommer i ulike lengder og kvaliteter. Det korteste er 75-115 cm. Dette er spesielt tilpasset malejobber innendørs, og gjerne i møblerte og trange rom. “Mitt favorittskaft er som sagt karbonskaftet.

Det er ekstremt lett og godt å jobbe med”, forteller Åsa.

Karbonskaftet er 105-180 cm. Skal du gjøre oppgaver utendørs som krever ekstra stor rekkevidde, anbefales det å bruke vårt lengste forlengerskaft. “Det er 115 cm når det er trukket sammen, og hele 270 cm langt i sin lengste posisjon. Da når du langt, da!”, avslutter malermesteren entusiastisk. 

Relaterte artikler