Nytt malebrett gjør malejobben enklere – dette er Superbrettet

Et av favorittproduktene til Malermester Åsa, er Superbrett.

«Du slipper å fylle det så ofte med maling, for det rommer mye mer enn vanlige malebrett», sier Åsa.

Det jeg liker spesielt godt med det, er den store rulleflaten. Da får jeg plass til å rulle malerullen ordentlig og fylle den godt med maling.

Superbrett er et stabilt malebrett som er enkel å flytte rundt ved å bruke håndtaket.

«Det er jo strøkne vegger vi vil ha, og der mener jeg at Superbrett er en viktig støttespiller»

– Forteller Malermester Åsa engasjert mens hun ruller malerullen flere runder rundt på den store rulleflaten.

De dype sporene på rulleflaten gjør at malingen trenger godt inn i malerullen, og da fylles rullen godt opp med maling. Da kan du male lengre per dypp, og resultatet på veggen blir også mye finere.  

Tips: Hvis du lar det ligge litt godt med maling igjen på rulleflaten når du er ferdig å male, kan du rive av hele malingslaget når det har tørket. Da etterlater du rulleflaten renere til neste gang. 

Passer til de fleste malejobber

Superbrett passer fint til de fleste malejobber du skal gjøre. “Jeg bruker det hele tiden!”, sier Åsa. “Egentlig til de fleste malejobbene jeg skal gjøre, men kanskje ikke hvis jeg kun skal male vindu eller lister. Da finnes det andre produkter som er mer egnet”, legger malermesteren til.

Beise terrassen? Da er Superbrett et must

Hvis du skal beise terrassen i år, så har Åsa en klar oppfordring:

“Terrasse-jobben skal jo gå fort, og du vil helst slippe å etterfylle så mye beis i malekaret. Da er Superbrett perfekt!”. Forteller malermesteren mens hun demonstrerer hvor praktisk den store rulleflaten er sammen med terrasseverktøyet EasyPad.

“Glem fuglebrettene da, folkens! Ja, det er faktisk det jeg kaller de gamle, små malekarene”, ler Malermester Åsa avslutningsvis, mens hun gjør klar for neste malejobb og heller et helt 3-liters malingsspann i Superbrettet. 

Relaterte artikler