Utstyret som gjør det superenkelt å male vegg og tak

Med Jordan Supersett Vegg og Tak har du alt du trenger i verktøykassa for å gjøre jobben på 1-2-3. Det er en samling av våre aller beste verktøy til malejobben – et drømmelag som legger grunnlaget for suksess – superenkelt.

Dette finner du i supersettet

Supersett vegg og tak består av innovative verktøy som får deg til å skinne. Først og fremst er de gode lagspillere som setter deg opp i gode situasjoner ved å gjøre det enklere for deg. Spillerne i settet er Superbrett, Skrå Presisjonspensel, Malerull 18 cm ultimate, Malerullbøyle 18 cm ultimate og Malingsklar vaskemopp.

Sett med maleverktøy
Supersettet for vegg- og tak.

Superbrettet er et stabilt rullebrett med stor rulleflate som rommer hele 3,3 liter. Den har et praktisk håndtak som gjør det enkelt å flytte rundt på brettet. Med andre ord kan du male raskere med mindre søl. De dype sporene på rulleflatene gjør også at malingen trenger godt inn i malerullen. Dermed kan du fylle rullen opp rikelig og male lengre per dypp.

Skrå presisjonspensel er ideell for detaljer. Busten søler lite og gir god kontroll ned mot lister og inn mot kanter for ekstra presisjon. I tillegg kommer den med et praktisk etui for oppbevaring som holder penselen fuktig i opptil 72 timer.

Med Malerull til vegg og tak og malerullbøyle er du sikret et suverent resultat for malejobben. Malerullen spruter og søler lite, og har evnen med å ta til seg mye maling. Det gjør at du kan male raskere og slipper å dyppe rullen så ofte i maling.

Malerullbøylen i aliminium er lett å jobbe med og sørger for en lettere jobb og jevnere sluttresultat. Håndtaket i gummi gjør i tillegg arbeidet mer behagelig.

Malingsklar engangsmopp er perfekt for vasking av vegg eller tak, eventuelt begge deler, før du starter å male. En ren overflate er et av de smarteste stegene for et strøkent sluttresultat. Alt du trenger å gjøre er å dra raskt over vegg eller tak, så er du klar for malejobben.

Supersettet samler derfor de beste produktene for å lykkes med malingen. Enkelt å velge, enkelt å lykkes!

Slik bruker du settet

Det å male en vegg eller et tak skal være en morsom oppgave og noe som skaper en tydelig forandring. Med Supersettet trenger du ikke tenke på den klassiske bekymringen om å få et skjoldete resultat, nå er det superenkelt å lykkes med jobben.

Uansett om du skal sette i gang med å male tak, vegg eller andre flater er det essensielt å rengjøre først. Det samler seg mye støv, sot og smuss som må vaskes for å få en ren overflate. Med Malingsklar trenger du heller ikke å skylle eller tørke av etterpå. Det er den enkleste og raskeste måten å rengjøre flaten før du maler.

Når overflaten er ren kan du gå videre til hovedjobben, nemlig å male. Den skrå presisjonspenselen er genial til å male langs kantene før du maler resten med rull.

Malerullen sørger for en jevn påføring og sikrer at overflaten ikke blir skjoldete. Med rullens høye malingsopptak maler du raskere ved at rullen dekker en større flate per dypp. Du velger selv om du tar med deg rullebrettet når du beveger deg eller har den stasjonert på et sted.

Tips! Bruk et forlengerskaft som gjør at du kan jobbe stående. Det vil spare deg for masse tid og krefter – kanskje til og med noen vondter, siden du slipper å bøye deg ned hele tiden. Det er definitivt avgjørende for å male taket med en litt annerledes arbeidsstilling enn når du maler en vegg.

Verre er det ikke! Dette settet er supert for å gjøre malejobben smart og enkelt med et suverent resultat. Superenkelt.

Relaterte artikler