Beise terrassen? Dette utstyret bør du ha

Verktøy og utstyr som sparer deg tid og energi

Mange terrasser i Norge er større enn de fleste oppholdsrom, og vi utvider stadig til større. Ergo, du skal investere både tid og energi i jobben, og da har du ikke lyst til å gjøre det igjen i nærmeste fremtid.

Undersøkelser viser at folk bruker dårligere kvalitet på utstyret på terrassen enn når de skal male huset. De samme undersøkelsene viser at terrassejobben er den man gruer seg mest til. Kan det være en sammenheng her? Det tror vi.

  • «Jeg skal bare «flytte» beisen fra et spann til gulvet rett ved siden av. Hvor stor forskjell kan det utgjøre å kjøpe en dyrere pensel eller annet verktøy her egentlig?»
  • «Jeg har noe liggende i boden som kan funke, skal bare kastes etterpå.»

Kjenner du deg igjen?

For et sugende underlag slik som en nyvasket terrasse, kan utstyret utgjøre en stor forskjell. Underlaget er sårbart for nettopp dette med drypping og søling. Det er vanskelig å vaske bort igjen. Derfor har vi jobbet med å utvikle maleverktøy spesielt for akkurat den tynne konsistensen beis og olje har.

EasyPad som beiser terrasse

I tillegg er et pent resultat utrolig viktig for mange. Dette er ikke alene opp til deg som påfører beisen å påvirke, men det er også stor forskjell på om man klarer å fordele beisen jevnt utover, eller om utstyret kan gi deg en hjelpende hånd der. Man må også dyppe ofte, og med et godt verktøy til jobben kan det halvere antall dypp du må gjøre.

Vi har listet opp noen av de viktigste produktene som vil utgjøre forskjell, og hvorfor her:

Velg kvalitet på beskyttelse

En kvalitetstape og beskyttelsesplast er kjempesmart å bruke til å beskytte flater du ikke vil søle beis på.

Forkjellen på en rimelig tape og et kvalitetsprodukt vil f.eks. være at den rimelige sitter dårligere på underlaget, og løsner underveis. Noen tape tåler heller ikke UV-stråler og vil legge igjen limrester og være vanskelig å fjerne.

Forlengerskaft “forlenger livet”

Et av våre smarteste hjelpemidler er forlengerskaftet. Et must for terrassejobben. Her må du sørge for å skåne ryggen og knærne mest mulig. Mange av våre pensler er også forlengbare og kan festes til skaftet enkelt.

Vårt aller beste skaft er et spesiallaget skaft i et lett materiale, med en meget enkel og god låsemekanisme. Det er også så sterkt og holdbart at vi i tillegg gir deg livstidsgaranti på det.

Vask er halve jobben

Det er stor forskjell på koster og skrubber. Noen er myke, andre harde. Vi har to veldig gode alternativer til terrassejobben.

Universal vaskekost er en smart vaskekost/børste som kommer godt til i kriker og kroker. Den har en relativt stiv kost/bust som gjør at den er effektiv, men skånsom. Denne er fin å bruke til nyere terrassebord, som ikke krever en så grov rensejobb.

Terrasseskrubben har en ekstra hard og sterk bust, som jobber seg godt ned i underlaget. Passer derfor godt til terrasser med mye beiserester som skal fjernes, slik at du ikke trenger å slite deg helt ut.

De kan begge settes på forlengerskaft som er veldig viktig for god arbeidstillingen.

Innnovasjon til påføring av beis

Vår nye innovasjon EasyPad er en spesialutviklet pad som drypper og søler lite, og har en unik oppsugingsevne, som gjør at du slipper å dyppe den så ofte i beis. Du jobber raskere og ikke minst smartere. Da blir resultatet penere, rett og slett.

Det er i tillegg morsommere å beise med denne, da den «svever» litt på overflaten og gjør det lettere å beise jevnt og pent.

Den har blitt spesialutviklet for norske forhold, i samarbeid med beisleverandørene Jotun og Scanox. Målet var å gjøre det enklere å legge igjen riktig mengde beis, så jevnt og pent som mulig. Dette er det beste verktøyet for beisejobben i markedet i dag.

Det er enkelt å beise terrassen med Easy Pad
Det er enkelt å beise terrassen med Easy Pad

Penselnyhet til beis

I tillegg lanserer vi tre nye pensler som er optimalisert mot beis og olje. Det er alltid greit å ha en pensel med når du skal beise, til kriker og kroker.

Dette er en suveren penselserie for mindre søl og gris, men også meget gode til å fordele beiseproduktet jevnt utover mens du jobber. Da slipper du å «dra» med deg beisen bortover. Den har nemlig en spesialutviklet bust som holder på beisen i mye større grad enn andre rimeligere pensler i markedet.

Og for dere som sverger til å bruke kun pensel til terrassen; dette er den aller beste penselen på markedet for denne jobben.

Alle de tre terrassepenslene er i tillegg forlengbare, og kan enkelt festes til et forlengerskaft, som går mye raskere og du slipper å sitte på knærne.

Relaterte artikler